Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 Bitonsági kiegészítők 

csik.jpg 

A Baborca rönkbútor hintáknál a kötelek vagy a lánc rögzítéséhez mindig menetes száron elhelyezett úgynevezett perselyes- csuklós- karabineres eszközt használunk így a kopás lényegesen kisebb, a lánc vagy a kötél felhelyezése egyszerűbb, valamint a felfüggesztéshez használt fém vastagsága miatt gyakorlatilag az eltörés veszélye nem áll fent. Igaz, hogy anyagilag lényegesen drágább az egyszerű csavaros megoldásnál, de ez a legbiztonságosabb megoldások közé tartozik.

Összehasonlításul itt látható a különbség
(a közös képen balról van a rossz változat):

rossz-vekony-csavaros-kampo.jpg  a-rossz-es-a-jo-hinta-rogzito.jpg

jo-hinta-rogzito-csuklo-1.jpg    jo-hinta-rogzito-csuklo-2.jpg

Egyúttal figyelmeztetek mindenkit arra, rendkívül veszélyes a vékony változatot használni, mert egy esetleges eltörésnél komoly balesetet is okozhat ez a fajta spórolás !!!

Javaslat : kérem olvassa el, vagy töltse le INGYENES tanulmányunkat a Rönkbútor Blog oldalunkról, ha azt szeretné megtudni, hogy „Hogyan válasszunk rönkbútor készítőt ?”  a saját biztonságosságunk érdekében !  

Kerüljön szóba bármilyen kertibútor, mérleghinta, játszó vár vagy hinta ágy, a fő szempont a biztonság. Rönkbútorblogunk sok segítséget nyújt a megfelelő kerti bútor kiválasztásához. www.ronkbutorblog.eoldal.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.